Word lid van ON!

ON! krijgt graag van u een incassomachtiging om ook (eind) volgend jaar uw contributie (die we uiteraard weer zo laag mogelijk zullen vaststellen!) te kunnen incasseren omdat dit u en ons tijd scheelt en onnodig ledenverlies voorkomt. Mocht u echter liever geen incassomachtiging voor volgend jaar willen afgeven, vergeet u dan alstublieft niet uw lidmaatschap eind volgend jaar te verlengen door middel van betaling, zodat uw lidmaatschap kan meetellen als eind volgend jaar de ledenaantallen van publieke omroepen gepeild zullen gaan worden. Wij sturen u hiervoor per e-mail een herinnering.

Wij vragen alleen gegevens die wij volgens de mediawet verplicht zijn om van leden bij te houden. Bij een ledentelling door het Commissariaat voor de Media moeten wij deze informatie kunnen overleggen. Daarom zijn alle velden verplicht.
Om mee te tellen als lid dient u in Nederland woonachtig te zijn en minimaal 16 jaar oud. U kunt lid zijn van twee of meerdere omroepverenigingen.

Formulier voor automatische incasso

U kunt betalen via iDEAL of credit card

Totaal: € -

Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen op de pagina privacybeleid onderaan de website.

Formulier zonder incasso

Als u lid wilt worden van ON! zonder automatische incasso klik dan hier! Betaling met iDeal, PayPal, creditcard en overmaking.

Heeft u geen internetbankieren?

Dan kunt u schriftelijk lid wilt worden van ON! Klik hier voor het inschrijfformulier! U kunt het formulier uitprinten, invullen en voorzien van postzegel opsturen naar het opgemelde adres.

Deel ON: