ON! komt op TV! Vanaf januari 2022 gaan wij op de Nederlandse televisie en radio het nieuws belichten van de andere kant van de bol over grote maatschappelijke thema’s als massa-immigratie, globalisme, de toenemende politieke macht van de EU, het doorgeslagen klimaatbeleid, de inperking van individuele vrijheden en het behoud van Nederlandse tradities als Zwarte Piet.

Voor ons actualiteitenprogramma ON! & Vrienden en Binnenhof Report (tot 31/12 online, daarna op tv) zijn we daarom per direct op zoek naar een 

Parlementair verslaggever (3 dagen per week)

Je profiel

  • Je bent nieuwsgierig, volgt wat er gebeurt in de Nederlandse politiek en samenleving
  • Je hebt aantoonbaar journalistieke ervaring
  • Je kunt je vinden in de uitgangspunten en missie van Ongehoord Nederland
  • Je bent een teamspeler, flexibel, gedreven, snel en zelfstandig

Je werkzaamheden
Binnen een klein team bedenk je ideeën voor onze politieke programma’s. Je werkt ze uit, gaat met een cameraman op pad en maakt korte interviews met leden van de Tweede Kamer en de regering over actuele politieke onderwerpen. Je monteert bij voorkeur zelf.

We bieden je
Een dynamische werkplek in het hart van de Nederlandse politiek voor een nieuwe spraakmakende omroep, die tal van groeimogelijkheden kent. Er staat een gepaste beloning tegenover. Vanaf 1 januari 2022 zijn er volop kansen binnen omroep ON! met salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-publieke omroep. Of je wel of niet tegen COVID-19 bent gevaccineerd, interesseert ons uiteraard niet. Wij sluiten niemand uit. 

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief + CV naar vacatures@ongehoordnederland.nl t.a.v. Reinette Klever.